Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaçalışmainiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Yabancı konstrüksiyonı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her bugün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalaz puroya kazık değme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma çalışmalemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 rütbe eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken bütün ayağın hemayar yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakarak berenarı henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu janr çakmaklar çok zorludür ve bir küme yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma çalışmalemi natürel alevli çakmaklarla, berenarı bugün alabilir. Bu müddet size saat kaybı üzere kaynakükebilir fakat puro dayanç ve iş ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonra ters çevirip didarünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz muhtevaime hazır. Evet evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira muhtevailmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere muhtevameye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli elemlaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün ferahçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca alaka gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun muhtevain kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yine yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak yabancı konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şarka olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 rütbe ortada başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ancak kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında temel sıkıntı zeminın dargın değil bir küme har olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz nem saklama zeminı sıcaklığına bakarak trok gösterecektir ve bu yüzden de saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir tarz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının tarz geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu muhtevaindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak muhakkak tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak tarz geçirmedikleri muhtevain diğer rakiplerine şanlı fark atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.