Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunkonuiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Sahiplik imalı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello derunin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro sadece ama sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her zaman ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken kıvılcım puroya dikme dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mertebe eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken bütün ayağın tay yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakarak berenarı elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu yol çakmaklar çok diridür ve ziyade yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma konulemi doğal alevli çakmaklarla, berenarı zaman alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabil gözükebilir ama puro sabır ve say ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonrasında aykırı çevirip yüzeyünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kıç kıpkırmızı ise yakma konulemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz derunime müheyya. Evet ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer derunilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil derunmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli zehirlaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman hoppaçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla ihtarlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca rabıta gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun derunin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeniden yakma iş oluşum etmez. Fakat el imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şart olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 mertebe beyninde başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında töz iş kucakın ilgisiz bileğil ziyade har olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem saklama kucakı sıcaklığına bakarak takas gösterecektir ve bu yüzden bile saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir esinti geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının esinti geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu derunindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak muhakkak esinti geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak esinti geçirmedikleri derunin sair rakiplerine makro nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir