Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınişleminiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Baskı imalı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini denetçi kılmak gerekir. Bu Toscanello karınin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir kural var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her hin evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun ilişki etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma işlemlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 mesabe eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara gereğince bir zaman daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok muazzamdür ve bir araba yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemlemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman hin alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kadar odaükebilir fakat puro çıdam ve emek icap. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonra aynasız çevirip tarafünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma işlemlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz karınime amade. Peki evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak karınilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye beklemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar karınmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o derece elemlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar yavaşçe ağıza doldurulur ve zevk kameraların dumanla uyartılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az taalluk gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun karınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yeni baştan yakma iş oluşum etmez. Ancak yurt imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şense olan 2 kuralı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın suhunet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 mesabe beyninde başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ama bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile zıtlaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında gerçeklik iş vasatın soğuk değil bir araba hamam olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen hıfız vasatı sıcaklığına gereğince değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının esinti geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu karınindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak kesinkes esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes esinti geçirmedikleri karınin öbür rakiplerine oylumlu fark atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.